Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мейн

 

Имот за продажба в Мейн

Тя граничи на изток, север и северозапад с Канада и на югозапад с Ню Хемпшир.

Това лято за сезонните продажби на имоти в Мейн е пълен.

Навсякъде в държавата се наблюдава увеличение от 2,54% в сравнение с юни 2017 г.

2018 е добра година за Мейн, където е възможно да се намерят много интересни имоти за продажба в Мейн и инвентарът се движи бързо.

Броят на продажбите през първите шест месеца на 2018 г. е почти 2% по-висок в сравнение с първите шест месеца на 2017 г.

Мейн недвижими имоти продължава да бъде страхотна инвестиция преди всичко, ако търсите имот за продажба в Мейн.

Мейн, най-северната държава в Съединените щати, е известна със своите скалисти брегове, морска история и естествена околна среда като гранит и диви острови на Национален парк Acadia. Елкс е най-голямата атракция в Бакстър държавен парк, дом на планината Катахдин, мандат на Апалачианската пътека.

Столицата е Августа, но най-гъсто населените градове са Портланд, Луисстон и Бангор.

Средната продажна цена на имотите за продажба в Мейн се е увеличила с 11% през юни спрямо миналата година, докато обемът на вътрешните продажби е нараснал с почти 3%.

Броят на продадените в цялата страна жилища през юни е бил 1 937, в сравнение с 1,889 продадени къщи през юни 2017 г.

Това беше много добра година за повечето Мейн и инвентарът се движи бързо. Броят на продажбите през първите шест месеца на 2018 г. е почти 2% по-висок от този през първите шест месеца на 2017 г., което е най-доброто в Мейн.

За тримесечния период, приключващ на 30 юни, средната цена на продажната цена в Maine е нараснала с около 11% спрямо същия период на миналата година

Най-голямото увеличение на средната цена за тримесечния период е в окръг Уолдо, където той се е увеличил с над 18%. Единственият окръг в Мейн, който е получил среден спад на цените за периода, е Penobscot, където медианата е намаляла с повече от 7% в сравнение с предходната година.

Най-голямото увеличение на обема на продажбите за трите месеца е в окръг Aroostook, където продажбите на жилища са се увеличили с 32%. Най-голямо намаление в обема на продажбите се наблюдава в окръг Линкълн, където продажбите на жилища са намалели с около 18% до 122 продажби.

Пазарът на недвижими имоти е много интересен, ако искате да инвестирате в имоти за продажба в Мейн.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 33069

За продажба Къща, Мейн, York County, York, 229 US Route 1

5,442,857.14BGN
За продажба
Къща

854.71 m²
Добър ден, аз се свързвам с вас относно земя / структура, която имам за продажба. Земята е чудесна за развитие. Това е парцел от 5,3 акра, който понас...
Cod. 8600

За продажба Други (търговски обекти), Мейн, Augusta, Augusta, Augusta

1,306,285.71BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

800 m²
Перфектен за ръководство на потребителя или инвеститорите
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB